تولید کننده انواع لاستیک وغلطک ها صنعتی

تلفن : 021000000000

دانشنامه

لورم ایپسوم

دوده تولید شده توسط سازندگان مختلف، با همدیگر تفاوتهای جزئی دارند و کاملاً یکسان نمی باشند. بسته به نوع ماده اولیه بکار رفته و دستگاه های تولید دوده با خواص مختلف تولید می گردد. در طول سالهای گذشته نامگذاری انواع مختلف دوده اختیاری بوده و هر تولید کننده به دلخواه اسمی را جهت تولیدات خود انتخاب می نموده است.

دوده تولید شده توسط سازندگان مختلف، با همدیگر تفاوتهای جزئی دارند و کاملاً یکسان نمی باشند. بسته به نوع ماده اولیه بکار رفته و دستگاه های تولید دوده با خواص مختلف تولید می گردد. در طول سالهای گذشته نامگذاری انواع مختلف دوده اختیاری بوده و هر تولید کننده به دلخواه اسمی را جهت تولیدات خود انتخاب می نموده است. اخیراً چندین پیشنهاد مختلف جهت اختیار کردن یک سیستم واحد نامگذاری منتشر گردیده است که مهمترین آنها روش ASTM است که در زیر بشرح آن می پردازیم.

در این روش جهت نامیدن یکنوع بخصوص از دوده از یک حرف و 3 عدد استفاده می گردد مانند 320-N. این حرف تأثیر دوده را بر سرعت پخت لاستیک نشان می دهد. بنابراین حرف N برای نرمال و حرف S برای پخت آهسته (SLOW) می باشد. از سه عددی که بعد از این حرف قرار می گیرند، حرف اول اندازه ذرات دوده را نشان می دهد و این بر اساس جدول زیر می باشد:

اندازه ذرات

عدد

1 تا10

0

11 تا 19

1

20 تا 25

2

26 تا 30

3

31 تا 39

4

40 تا 48

5

49 تا 60

6

61 تا 100

7

101 تا 200

8

201 تا 500

9

 

بنابراین به دوده ای که اندازه ذرات آن بین 26 تا nm30 باشد عدد3 اختصاص داده می شود. عدد دوم ساختمان دوده را نشان می دهد. وقتی این عدد تکرار عدد قبلی باشد نشان دهنده این است که آن دوده ساختمان متوسط دارد. اگر بزرگتر از عدد قبل باشد ساختمان دوده بالا است (HIGH STRUCTURE)، اگر این عدد کوچکتر از عدد قبلی باشد ساختمان آن پائین است (LOW STRUCTURE). عدد آخر یک عدد اختیاری است. بنابراین وقتی یک دوده با علامت 330- N نشان داده می شود این بدان معنی است که تأثیر دوده روی سرعت پخت معمولی بوده و دوده مزبور دارای ذراتی با اندازه 26 تا NM30 و ساختمانی متوسط می باشد.

لازم به تذکر است که قبلاً دوده ها را برحسب نوع کاربرد تقسیم بندی می گردند مثلاً GPF مخفف (GENERAL PURPOSE FURNACE) است که طبق طبقه بندی ASTM همان 660- N می باشد. برای آشنائی بیشتر پاره ای از دوده ها با اسمهای قدیمی و طبقه بندی جدید ذکر می گردند.

110-N

SAF SUPER ABRASION FURNACE

330-N

HAF HIGH ABRASION FURNACE

440-N

FF FINE FURNACE

880-N

FT FINE THERMAL

990-N

MT MERIUM THERMAL

 

اثرات دوده روی خواص  لاستیک

دوده مهمترین پرکننده بریا لاستیک های با زنجیر اصلی کربنی می باشد. هر کدام از خواص پنجگانه مذکور در بالا به نوعی روی خواص لاستیک بکرا برده شده اثر می کنند و انتخاب دوده، باید به دقت صورت گیرد تا خاصیت دلخواه از محصول لاستیکی حاصل شود.

بطور کلی می توان گفت که هر چه اندازه ذرات کوچکتر بوده، ساعت و پروسس کردن مخلوط لاستیکی مشکلتر شده ولیکن خاصیت مقاومت بخشی افزایش می یابد. افزایش خاصیت مقاومت بخشی بدین معنی است که قدرت کششی، مقاومت در مقابل سایش و مقاومت در مقابل پارگی افزایش می یابد.

اثر ساختمان در روی خواص محصول لاستیکی چندان نشان داده نمی شود و بیشتر خود را در زمان ساخت و پروسس نمودار می سازد. عموماً دوده دارای ساختمان بالا، باعث ایجاد لاستیک ولکانیزه نشده مقاومتر و محصول بدست آمده سخت تر می گردد. جدول زیر اثر کاهش اندازه ذرات و افزایش ساختمان را بر روی بعضی از خواص محصلو ولکانیزه شده و طرز عمل مواد ولکانیزه نشده را نشان می دهد:

خواص

کاهش اندازه ذرات

افزایش ساختمان

ظرفیت پر شوندگی پلیمر

کم می شود

کم می شود

زمان اختلاط

زیاد می شود

زیاد می شود

قابلیت پراکندگی

کم می شود

زیاد می شود

ویسکوزیته

زیاد می شود

زیاد می شود

سرعت پخت

کم می شود

اثر کم دارد

سختی

زیاد می شود

زیاد می شود

قدرت کششی

زیاد می شود

کم می شود

مقاومت در مقابل سایش

زیاد می شود

زیاد می شود

مقاومت در مقابل پارگی

زیاد می شود

اثر کم دارد

درصد افزایش طول

کاهش به مینیمم سپس افزایش

کم می شود

هدایت الکتریکی

زیاد می شود

اثر کم دارد

 

 

درباره ما

رابرلاینینگ

خدمات لاستیکی آرین

با 30 سال تجربه

 

آدرس ما

ارتباط باما

 آدرس:کرج جاده ملارد چهارراه قب چاق،خیابان اول
 

 تلفن:34417440-026
 
موبایل:09121327913
 

 
ایمیل:info@arianrubber.ir